Dit is Ziëd Fargi

Ervaring

BESEF, Het gaat over jouw stad. - Eventmanager en Concept

Hoe maak je stemmen weer leuk? Door een jong verkiezingsdebat voor de lokale verkiezingen. Een debat tussen verschillende lokale raadsleden, onderwerpen zoals drank en drugs, interactieve stemwijzer, bier en om 00:00 officieel je stem uitbrengen.

IFTAR | VERS - Eventmanager

Een sociaal-maatschappelijk evenement waarbij je kennis kon maken met de Ramadan. Uitdaging was om een dag te vasten en vervolgens samen met 80 anderen het avondmaal bij te wonen. Internationals, ouderen, jongeren en ga zo maar door. Een mooi evenement wat uiteenlopende mensen bij elkaar heeft gebracht.

#ThisTimeImVoting - Concept

Voor #ThisTimeImVoting ontwikkelde Ziëd een marketingcampagne waarbij straatvragen werden gefilmd over actuele onderwerpen die op dat moment gaande waren. Denk aan het klimaat, het sluiten van Europese grenzen, veiligheid en nog veel meer. Het doel was om de stadjers aan te wakkeren wat betreft de Europese verkiezingen. Deze stellingen werden ook tijden #ThisTimeImVoting evenement in het Forum getoond.

Informatie

Ziëd ontwikkelt, organiseert en host zowel evenementen als media campagnes/producties. Creativiteit en vakmanschap staan bij hem hoog in het vaandel. Hij streeft naar een samenleving waarbij acceptatie en saamhorigheid centraal staan en dat probeert hij in zijn werk door te laten schijnen.

Ziëd ziet het. De beste oplossing om jouw boodschap naar jouw doelgroep over te brengen. Voor de camera? Let's go! Voor publiek? Kom maar op! Enthousiasme gecombineerd met brutaliteit is de mix waar Ziëd op draait.