Dit is Yael Water

Ervaring

Leeuwarden-Fryslân 2028 - Content specialist

Eindredacteur van de jaarlijkse krant, programma uitschrijven voor het bidboek, teksten voor nieuwsletters en offline advertenties bij Leeuwarden-Fryslân 2028.

Leeuwarden-Fryslân 2018 - Tekstschrijver

Verantwoordelijk voor de DURF-pagina (branded content in alle Friese weekbladen), live verslag van events via social media, schrijven van teksten voor de nieuwsbrief en (inter)nationale advertenties bij Leeuwarden-Fryslân 2018.

Marketing Crew - Content specialist

Het opzetten van B2B/B2C campagnes, schrijven van teksten voor flyers, mailings, social media en websites voor verschillende klanten van Marketing Crew, onder andere VanDijk en It Fryske Gea.

Informatie

Yael vertelt verhalen met een positieve en creatieve insteek. Het is haar taak om jouw boodschap zo helder en effectief mogelijk over te brengen. In woord en beeld. Online en offline. Zakelijk en informeel.

Teksten voor websites, nieuwsberichten, social media posts en blogs. Ze schrijft van alles. Maar het allerleukst vindt ze het om op pad te gaan om mooie plekken en persoonlijke verhalen te ontdekken. Met een ijzerscherpe review, hartverwarmend achtergrondverhaal en opvallende Instagram stories neemt ze je mee zodat ook jij kunt meegenieten.

Naast schrijven is Yael ook bekend met casting, productie, redactie en projectmanagement. Als manusje-van-alles reisde ze heel Frankrijk rond om te registeren (en proeven) hoe de beste wijnen gemaakt worden voor de documentaireserie Wine Masters. En met duizenden aanmeldingen had Yael als figuratiecoördinator haar handen vol aan het casten van de juiste koppen voor de avontuurlijke film Redbad.