Dit is Wander Kars

Ervaring

WERC / PIXI - Geluidsmaker

De enorme en op omgeving reagerende lichtinstallatie PIXI voorzien van een geluid dat een eigen taal vormde. Dit was onder andere te zien op Welcome to The Village

Esther de Jong - Pre- en postproductie

Voor de singer & songwriter werden haar liedjes verrijkt naar een volle, complete luisterervaring. Bekijk de video hieronder.

Bastard Sugar - Artiest

Zijn eerste elektronische alter-ego waarmee hij op XLR8R is verschenen, optrad in het buitenland, remixes maakte voor Filosofische Stilte, Arts the Beatdoctor en Ohslo, en waarmee hij het invalidetoilet in Neushoorn omtoverde tot 'De WC der Herinneringen'.

Informatie

Dat ene spannende geluidslogo wat zich diep in je hersenpan nestelt, die stijlvolle tune waarmee je harten verovert of dat geluidseffect die van een zandkorrel het heelal maakt. Die supergeluiden maken, dat doe je met een duidelijke visie en een rijke fantasie en dat heeft Wander. Nu hoeft hij alleen nog maar samen met jou op avontuur te gaan. Wander is jouw reisleider, sjamaan, bushcraftman en sherpa die zorgt dat we heelhuids terugkomen met een dikke geluidsbuit.