Dit is Tim Romkes

Ervaring

Huisstijl ontwerp Grand Theatre - Ontwerper

Voor het Grand Theatre heeft Studio RATATA een flexibele huisstijl ontwikkeld die toegepast kan worden in al haar uitingen. De basis bestaat uit de karakteristieke contouren van het gebouw dat midden in het centrum van Groningen staat (Grote Markt). Vanuit deze basis zijn vormen ontwikkeld die weer nieuwe elementen kunnen vormen.

Informatie

Tim Romkes werkt onder de naam Studio RATATA, een creatieve ontwerp studio. De studio werkt met ambitieuze opdrachtgevers om sterke merken te bouwen.

Je kan Studio RATATA inschakelen voor alle grafische uitingen voor jouw merk, jouw visuele identiteit. Huisstijlen, festival campagnes, boeken, kom maar op! We gaan een samenwerking aan waar je nauw onderdeel uitmaakt van het proces. Professioneel met een informele en persoonlijke omgang. Door de ervaring en het brede netwerk kunnen we goed schakelen om de (eventuele) juiste benodigde derde partijen voor inschakelen voor het project. Denk bijvoorbeeld aan illustratoren, fotografen, drukkerijen en webbouwers.

Studio RATATA streeft ernaar om het ambacht terug in het vak te brengen. Met zijn uitgesproken handschrift is dit duidelijk terug te zien in het werk. Er wordt veel aandacht en onderzoek gestoken in de producten. En er wordt binnen de studio ruim tijd geïnvesteerd in eigen autonoom werk, onderzoek en studie.

Eén van die onderzoeken en studies van Tim is gericht op creative coding, ofwel beelden en ontwerpen genereren door middel van software algoritmes en code. Hier weet hij waanzinnige beelden door te creëren.