Dit is Sanne Boekel

Ervaring

De Nachtbrakers - Illustrator en zeefdrukker

Hier print Sanne zowel in opdracht als eigen projecten en illustraties. Ook is dit een kleine uitgever van onder andere zines, boeken en posters.

Actieshop De Moraalridder - Illustrator

Actieshop de Moraalridder is het afstudeerwerk van Sanne. Hiermee won ze de Minerva Design Award 2018. De installatie is onderandere geëxposeerd tijdens YA! Present, op de Dutch Design Week.

BARRICADES Festival Illustratie57 - Projectcoördinator, vormgever en illustrator

Als projectcoördinator doet Sanne de begeleiding en coordinatie van een groep studenten in de organisatie van het aankomende BARRICADES Festival 2019. Als onderdeel van hun onderwijsprogramma aan Academie Minerva werken zij aan een meerdaags illustratie-festival.

Informatie

Sanne is een kunstenaar, illustrator en vormgever. Haar werk is scherpzinnig en weet vaak op humoristische wijze het dagelijks leven te vangen. Sanne snijdt graag maatschappelijke thema's aan, op een luchtige toegangkelijke manier. Ze maakt voornamelijk illustraties, strips, typografie en zines maar Sanne’s illustraties beperken zich niet tot tweedimensionaal werk. Ten grondslag van ieder project rust altijd te vraag welke vorm het beste aansluit bij de vraag die gesteld wordt.

In 2018 studeerde Sanne af aan Academie Minerva in de richting Illustratie en won met haar afstudeerwerk de Design Award. Momenteel werkt ze als freelance illustrator, grafisch ontwerper en zeefdrukker. Ook kan ze dergelijke projecten, wanneer ze groter zijn, goed coördineren.