Dit is Nienke Heijes

Ervaring

Noordelijk Scheepvaart Museum - Ontwerp, concept & storytelling (maart 2019 - september 2019)

Tijdens de tentoonstelling Migratie van het Noordelijk Scheepvaart Museum deed Nienke het ruimtelijk ontwerp & concept en storytelling. Nienke was verantwoordelijk voor het conceptidee achter migratie. In vorm, communicatie en de ruimtelijke beleving. voor het Noordelijk Scheepvaart Museum - maart tot eind september 2019 Ruimtelijk ontwerp & concept en storytelling, verantwoordelijk voor het conceptidee achter migratie in vorm en communicatie en de ruimtelijke beleving.

IJssalon Pink Almond - IJs & taart bij Mo - Identiteit en ruimtelijk ontwerp (juni 2019 - heden)

Samen met de opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt Nienke van de identiteit en doelgroep van de ijssalon en vertaalt dit naar een fijne ruimte waar iedereen ijs wil komen eten.

Museum van (W)eten - Ontwerp (2013)

Identiteit, ruimtelijk ontwerp en architectuur van het museum waar jong en oud komen om te planten en te plukken. En te proeven, zien en beleven dat eten leuk, lekker en leerzaam kan zijn. Doel: eten dichterbij brengen door eten en weten samen te laten smelten.

Informatie

Dotelephant is een studio voor ruimtelijk concept & ontwerp van Nienke Heijes. Het vertaalt de persoonlijkheid van haar opdrachtgevers in onverwachte en onvergetelijke momenten voor hun bezoekers. Dotelephant creëert ruimten, installaties en producten.

De naam Dotelephant is geïnspireerd op het boek ‘Toen niemand iets te doen had’ van Toon Tellegen en streeft naar plekken in de vrije tijd waar iedereen mag komen, waar je jezelf mag zijn en even stil mag staan.

Dotelephant zorgt dat de ruimte voor jou spreekt en vertelt jouw verhaal. Ruimte die uitnodigt tot het ontdekken en verbinden met de omgeving en met elkaar. Zodat mensen op bezoek komen en terug willen komen.

Nienke Heijes. Dotelephant. Space for leisure.