Dit is Nick Veenstra

Ervaring

SWF Connect - Organisator evenementen

Meehelpen aan de versoepeling van de integratie voor nieuwkomers.

Welcome to The Village - Lid programmateam

Het aandragen van acts en het meehelpen om programmalijnen uit te schrijven voor het festival.

Neushoorn - Mede-oprichter en programmeur

Nick hielp mee om vanuit niets in zeven maanden tijd het Neushoorn Café op te zetten. In een later stadium was hij ook verantwoordelijk voor de programmering.

Informatie

Nick maakt mooie dingen als programmeur, evenementenorganisator en conceptontwikkelaar. In 2017 studeerde hij af aan de Academie voor Popcultuur en is voornamelijk thuis in de muziekwereld.

Op dit moment werkt hij als sociaal ondernemer mee aan een omgeving waarin nieuwkomers sneller kunnen integreren. Hiervoor organiseert hij maandelijkse evenementen in Sneek, Workum en Bolsward. Daarnaast zit hij in het programmateam van het prachtige festival Welcome to The Village. Twee verschillende omgevingen met unieke kansen en uitdagen; juist dat maakt het voor Nick leuk en interessant. Ook is hij bezig met het opzetten van Crowdbookers, een systeem dat door middel van crowdsourcing bijdraagt aan een veiliger klimaat binnen de culturele sector.

Voor deze twee klussen was hij medeoprichter van Neushoorn Café, waar hij later ook de programmering verzorgde. Op dit moment heeft nog tijd over voor andere mooie projecten.