Dit is Nadia Colombo

Ervaring

Obrigado, Sharing Goodness - Illustrator

In opdracht van Fresqo de stijl + uitwerking van illustraties voor de website van Obrigado Sharing Goodness verzorgd. Obrigado heeft een duurzame kokosnotenfarm en een state-of-the-art fabriek in Bahia, Brazilië. Duurzaamheid en kwaliteit staan op de eerste plaats bij alles wat ze ondernemen. De Sharing Goodness website maakt al deze initiatieven op een interactieve manier zichtbaar.

Van Stad Naar Land - Vormgever & Illustrator

Ontwikkeling van de visuele identiteit met bijpassende website-ontwerp en spot illustraties. Van Stad Naar Land helpt mensen die naar het platteland willen verhuizen bij het vinden van de juiste plek.

COOP Nederland, Onze Vershelden - Vormgever & Illustrator

In opdracht van Edison International / Brand Loyalty heeft Nadia een educatief sticker album voor kinderen ontworpen over de oorsprong & bereiding van voeding.

Informatie

Nadia werkt vanuit haar branding & ontwerpstudio Urban Emotions voor merken met een positieve, sociale of ecologische impact. Van visuele identiteiten en typografie tot illustraties en meer, Nadia maakt op maat gemaakte verhalen om de impact van missiegerichte merken te vergoten.

Voordat ze in 2012 Urban Emotions had opgericht, heeft ze als vormgever en art director gewerkt voor reclamebureaus in Leeuwarden en Amsterdam. Ze weet een project van begin tot eind te begeleiden en denkt graag met je mee als je nog niet weet waar je moet beginnen.

Je maakt haar blij met koffie, lekker eten, muziek en wandelingen.

Wat ze voor je kan ontwerpen? Denk aan: branding, huisstijlen, iconen, e-books, apps, social media templates, websites (en kan ze voor je bouwen in Squarespace), redactionele illustraties, boekontwerpen, verpakkingen en meer.