Dit is Michiel Kloppenburg

Ervaring

Podium / Europese Commissie - Animator van 'Een Wereld van Verschil'

Een animatie in opdracht van de Europese Commissie, over het belang van een circulaire economie en hoe je daar zelf aan kan bijdragen. Er is ook een video van gemaakt.

Standart Magazine - Illustrator

Illustraties voor een artikel over klimaatverandering en de gevolgen die dat kan hebben voor onder andere de koffieboeren.

Etos - Animator

Etos wilde met behulp van een animatie uitleg geven over de nieuwe Etos klantenkaart en Mijn Etos app. Met de app ontvangen klanten persoonlijke aanbiedingen en kunnen ze sparen voor extra voordeel.

Informatie

Michiel Kloppenburg is illustrator, animator en motion designer. Heb jij een boodschap die je graag vlot en helder wilt overbrengen? Dat is precies waar Michiel goed in is. Met een animatie van 60 seconden brengt hij jouw verhaal tot leven. Ook maakt hij kleurrijke illustraties voor bijvoorbeeld apps, magazines en websites.

Bij ieder verhaal hoort een uniek concept. Michiel besteedt daarom extra aandacht aan de voorbereidende fase van een project. "Samen kijken we hoe we jouw verhaal het beste kunnen vertalen naar beeld. We ontwikkelen een unieke visuele stijl die past bij jouw onderwerp en merk."

Daarnaast is Michiel eigenaar van Level Up Coworking, een coworking plek in hartje Leeuwarden. Level Up is een open en lichte ruimte, ingericht op de wensen van jonge ondernemers. De Level Up community bestaat uit creatieve ondernemers, filmmakers, designers, illustrators, developers en copywriters.