Dit is Michael van der Mei

Ervaring

9to3 Animation, animatie 'Tom & Nonna' - 3D modeller en Xgen artist

Voor de promotie animatie Tom & Nonna voor de studio 9to3 Animation heeft Michael onder andere de set design verzorgd. De animatie diende als een demonstratie van een nieuwe render techniek, welke hedendaags door internationale studio’s en multinationals gebruikt wordt om hun animaties en producten te visualiseren.

WoodWideCities - Allround 3D visualisator

Voor de onderneming WoodWideCities heeft Michael de transitie verzorgd van het overgaan van traditionele productfotografie naar 3D foto-realistisch renderen van product beeldmateriaal. Deze overstap creëerde een immense tijd- en kostenbesparing in het uitbrengen van nieuwe productlijnen.

Trebu Technology - 3D renderaar

Trebu Technology is een fabrikant van industriële rem- en hydraulieksystemen. Michael verzorgt onder andere productvisualisaties van haar CAD modellen voor promotie doeleinden in de nationale en internationale offline promotiematerialen (flyers, beursmateriaal, etc.).

Informatie

Michael is een Aerospace engineer omgetoverd tot freelance 3D artist. Hij is werkzaam onder de naam Aero 3D Studios en is gespecialiseerd in het genereren van foto-realistische 3D visualisaties en het produceren van 3D modellen. Dit houdt onder meer in het maken van 3D productvisualisaties, 3D Omgevingen & Architectuur, 3D conceptvisualisaties, 3D animaties en nog veel meer. Al zijn werk heeft zijn eigen stijl en is niet van echt te onderscheiden.

3D visualiseren biedt ontzettend veel voordelen. Voordelen zoals onder andere het genereren van een impressie product voordat het werkelijk gefabriceerd hoeft te worden, product opties/varianten snel visueel in kaart brengen, marketing en promotie doeleinden vroegtijdig kunnen starten voor een product, verbetering van interne en/of externe visuele communicatie, en nog veel meer.

Michael's vaardigheden in het 3D grafisch vormgeven zijn tijdens zijn master opleiding aan de TU Delft geheel zelf onderwezen vanuit zijn eigen grote passie en creativiteit in het maken van visualisaties. Deze combinatie van een creatief brein en een ingenieurs achtergrond met een scherp oog voor detail, maakt hem een onmisbare kracht in ieder project.