Dit is Melle Jan-Douwe Stumphius

Ervaring

Droomkerk - 2014 - interieurarchitect

Bedenken van concept met interieurontwerp voor leegstaande kerk in Friesland.

LEGO Space ® - 2016 - Interieurarchitect bouwbegeleiding

Ontwerp voor ruimte in het CSG comenius te Leeuwarden waar studenten kunnen oefenen voor de First Lego League.

BSBP.BV - 2017 tot heden - Interieurarchitect

Interieurarchitectuur op verschillende kantoorontwerpen: het 3D-ontwerpen en met passie het maatwerk tekenen voor schitterende details.

Lowboard - 2014 - Meubelontwerp en uitvoerder

Ontwerp van een lowboard waar het ontwerp echt form follows function is. Ontwerp en uitvoering in eigen beheer.

Informatie

Melle Stumphius Interieurarchitectuur is een ruimdenkend ontwerpbureau die niet per se de trends volgt, maar samen met de opdrachtgever zoekt naar een uitgebalanceerd ontwerp. Melle maakt ontwerpen die tijdloos en vernieuwend zijn en blijven, en waar de kwaliteiten van de ruimte optimaal benut worden.

Het doel van Melle is om de werk-, winkel-, educatie-, en zorgomgeving beter en prettiger te maken. Men moet zich op zijn gemak voelen in de ruimte. Daarbij denkt hij niet alleen aan de mens maar ook aan het milieu, door materialen te gebruiken die de natuur en omgeving niet te zwaar belasten.

Melle Stumphius noemt zichzelf een esthetisch functionalist en werkt aan internationale projecten met hoge kwaliteit. Of het nu projecten van 1 m2 of 100.000 m2 zijn (of zelfs groter): bij Melle kun je terecht. Melle Stumphius Interieurarchitectuur is een geregistreerd interieurarchitect in het architectenregister. Registratienummer: 4.130201.002