Dit is Marleen Suurmeijer

Ervaring

OMDAT - Eigenaar

Coaching, project management, training en social work voor onder andere Stenden Universtity, RTL Nederland en Eyeworks.

Sociaal Goud - Oprichter

Stichting Sociaal Goud verbindt, bundelt krachten en zet innovatieve ideeën om naar de praktijk. Door het creëren van sociale oplossingen werken we aan een mooiere toekomst voor mens en maatschappij.

NHL Hogeschool - Docent

Afdeling Social Work en het Honours programma.

Informatie

Dit is een ondernemend, extravert, sociaal, communicatief en energiek persoon. Zo is ze actief als coördinator/projectleider binnen het onderwijs, maatschappelijk werk en de danssector. Ze besteedt dan vaak grondig aandacht aan details, met een voortuderende focus op het grotere plaatje.

Marleen gelooft sterk in teamwork en weet het beste uit mensen te halen. Ze motiveert collega’s en vrijwilligers zodat ze samen kunnen bouwen aan uitdagende projecten en taken.

Je kan Marleen betitelen als een energizer waardoor ze mensen, met name op het gebied van verandering, weet te motiveren en inspireren. Ze kiest het liefste voor innovatieve maatschappelijke projecten, omdat richting geven en werken aan een stip op de horizon in haar aard ligt.

Haar passie ligt bij het presenteren voor het grote publiek, oplossingen en richting bedenken, organiseren van evenementen, mensen in hun kracht zetten en ideeën tot leven brengen. Kortom, iemand die weet waar het werk ligt en de juiste strategie bedenkt om het doel te behalen.