Dit is Lisanne van der Ploeg

Ervaring

Fotoserie 'Cheerful Beautiful' - Fotograaf (2019)

Eigen fotoserie over kinderen met een afwijking mogen exposeren.

IFWA (International Fashion Weeks Amsterdam) - Fotograaf (2018)

De hele dag de modeshow en de modellen fotograferen en een aftermovie maken.

Informatie

De karaktereigenschap 'nieuwsgierig' is Lisanne op het lijf geschreven. Altijd zoekende naar interessante onderwerpen en invalshoeken om te belichten. Of dit nou op het gebied van tekst of beeld (foto- en videografie) is: Lisanne schrijft teksten waarbij lezers helemaal worden meegenomen en het desbetreffende voor zich zien, vaak in combinatie met beeld. Een evenement of persoon laten vereeuwigen op foto en/of video? De manier van werken van Lisanne is onopvallend, zodat ze mooie en spontane beelden kan creëren.

Ze weet vaak mensen en onderwerpen te vinden waarvan men denkt: 'te leuk, hóé kom je er toch bij?' en 'hoe bedenkt ze het'. Van een dag meelopen in de gevangenis tot kaartjes controleren in een trein, Lisanne krijgt veel voor elkaar. De woorden 'lukt niet' kent ze niet.

Momenteel fotografeert en filmt Lisanne veelal bruiloften en portretten, details en emoties fotograferen vindt ze prachtig om te doen. Ook zakelijke ondernemers weten haar momenteel te vinden op cultureel gebied. Ze heeft interesse in alles om zich heen: van cultuur en geschiedenis tot lifestyle. Zolang ze maar met mensen kan werken, vindt ze alles prima!"