Dit is Linda Rispens

Ervaring

Sterc Online Agency - Projectmanager (2019)

Het managen van kleine en grote projecten van A tot Z voor Sterc Online Agency op online gebied, zoals websites, webshops en functionaliteiten.

Schouwburg De Lawei - Producer (2017 - 2018)

Het bedenken en organiseren van de randprogrammering zoals het Kidsfestival voor Schouwburg de Lawei.

De Beer Zwarts - Projectmedewerker (2016 - nu)

Het regelen van projecten op het gebied van strategische marketingcommunicatie, bijvoorbeeld een video, magazine, bijeenkomsten, werken, events, beursacties of simpelweg een flyer voor De Beer Zwarts.

Informatie

Nu komt het goed! Dat is het gevoel wat de klanten van Linda ervaren als ze haar inzetten als regelaar, organisator, projectmanager, projectleider, producent, eventmanager, coördinator en meer.

Hoe je deze rol ook wilt noemen, dat is en kan Linda. En belangrijker nog: ze wordt er super enthousiast van. Ja, dan is ze helemaal in haar element. In-haar-rode-koontjes-element. Het liefst in de creatieve industrie en voor organisaties die de wereld een stukje mooier maken.

Dus… heb je iemand nodig die van aanpakken weet? Linda steekt graag haar handen uit de mouwen! Ze voelt zich verantwoordelijk en gaat recht op haar doel af. Ze denkt rustig en logisch na en neemt doordachte beslissingen. Deze zijn gebaseerd op haar ervaring en achtergrond in strategische marketingcommunicatie. En om ervoor te zorgen dat alles soepeltjes verloopt, neemt ze tijdig beslissingen.