Dit is Jorden Millen

Ervaring

Beeldkrullend - Editor en meer

Video editing, cameravoering, SFX, concepting, social media, concepting, basis motion graphics, Jorden doet het allemaal bij Beeldkrullend. Ze werkten onder andere voor Batavus, Accell Nederland en het Groninger Museum.

3FM Serious Request - Video editor

Jorden vernieuwde in 2014 het zogeheten Chequebox-concept. Daaronder valt het spotten van binnenkomend materiaal en het editen van compilatievideo’s voor de 3FM journaals tijdens Serious Request.

Comedy Central - Videoproductie

Video editor stage voor zowel online als on air videoproductie, met name editing en archivering.

Informatie

Jorden is een vis in het water op gebied van video editing. Met een muzikale achtergrond als drummer stuurt hij graag aan op fijne edits met een welhaast ritmmische flow. Iets wat lekker is om naar te kijken, dat vindt Jorden belangrijk. Films & video’s die goed klikken.

Ook mag hij graag meedenken over aspecten als concept, doelgroep en originaliteit. Met eerdere ervaringen voor onder andere Comedy Central, 3FM en als onderdeel van het duo Beeldkrullend is hij gedreven en breed inzetbaar. Zeker in samenwerking met Ruben de Vries levert hij een allround pakket van zowel film en animatie als sound-design en scripts en storyboard.