Dit is Irene de Jong

Ervaring

Serious Innovation - Designer

Dagverslagen bundelen in de vorm van een poster of magazine. Dit heb ik voor zowel Rijkswaterstaat als Welcome to the Village mogen doen.

Events in Business - Designer

Informatie poster voor Open Studio Dagen in het Mediapark te Hilversum.

Men at work - Designer

Branding lokale evementen.

Informatie

Al vanaf jongs af aan is Irene gefascineerd door vormen. Creatief bezig zijn, tekenen en illustreren doet ze al sinds ze kan lopen. Door de jaren heen heeft ze een eigen herkenbare stijl opgebouwd met bijbehorende werkwijze. Ze werkt vanuit de mens: wat motiveert iemand, wat zijn de drijfveren, waar staat iemand nu en waar wil diegene heen. Het eerste beeld begint met een schets van de persoonlijkheid. Zo werkt ze ook met opdrachtgevers en hun organisaties.

Conceptualiseren, vormgeven en illustreren is voor Irene ondertussen net zo gewoon als een cappuccino drinken. Haar stijl is krachtig, abstract en zet aan tot nadenken. Herkenbaar maar ook elke keer vernieuwend. Grenzen opzoeken om deze weer te verleggen, en op zoek naar oplossingen in plaats van obstakels.

Irene kan je jezelf opnieuw laten uitvinden. Nieuwe doelgroepen bereiken en binnen de door jou opgestelde kaders het optimale rendement behalen.