Dit is Florian Cats

Ervaring

Omrop Fryslân - foto en video

Campagnebeelden gemaakt voor onder anders vlogs met Halbe Piter Claus.

LUCY's Magazine - fotografie

Samen met internationaal team samengewerkt aan modecampagne in Kroatië. Hierin verantwoordelijk voor de fotografie en eindbewerking.

Tryater - Fotografie

Diverse publiciteitsbeelden gecreëerd voor uiteenlopende voorstellingen.

Informatie

Florian Cats is een opkomend talent in modefotografie, momenteel wordt hij gecoacht door Nick Knight van SHOWstudio. In de verschillende samenwerkingen met internationale modellenbureaus, modeontwerpers en verschillende creatieve teams over de hele wereld heeft hij publicaties in ELLE, Lucy's Magazine, Vogue International, Elegant Magazine, Solis Magazine, Prolific Quarterly Magazine en Promo Magazine NYC. Tijdens zijn mediastudie heeft Florian zijn eigen manier gevonden om ideeën te vertalen naar een artistiek krachtig beeld. Zijn werk is te zien op verschillende exposities door heel Europa.

Daarnaast werkt hij graag mee in verschillende creatieve processen en heeft een flexibele, prettige en professionele omgang met zijn klanten. Hij is beschikbaar voor commerciële en artistieke opdrachten, in zowel foto als video. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops en individuele begeleiding op het gebied van conceptontwikkeling, fotografie en (complexe) nabewerkingen.