Dit is Femke Jaarsma

Ervaring

Rabobank - Tekstschrijver

Interviews en artikelen voor Dichterbij, het ledenmagazine van de Rabobank.

FryslânPhoto Festival - Redacteur

Verhalen maken over de deelnemers van het Participatieproject.

Zorggroep Alliade - Tekstschrijver

Teksten produceren voor de nieuwe websites van Alliade en Meriant.

Informatie

Flexibel, proactief en communicatief, dat is Femke. Van webteksten, interviews en achtergrondverhalen, tot columns, nieuwsitems en persberichten.

Dit doet ze graag voor magazines, huis-aan-huisbladen, websites en online platforms. Deze enthousiaste spraakwaterval weet zich gemakkelijk in te leven in de klant zodat ze snel de juiste stijl te pakken heeft.

Ze schrijft graag over anderen; over mensen met een verhaal. En laten we wel wezen, dat kan iedereen zijn. Ook voor redactie- en productiewerk draait ze haar hand niet om. Zo was ze productie-assistent bij 3fm en Radio 2 en fietste ze als ‘razende reporter’ over Terschelling tijdens het Oerol festival. Ze is een fervent Instagrammer, schrijft op onregelmatige basis op haar eigen feelgood blog en heeft een maandelijkse column in huis-aan-huiskrant De Stienser.

"Enthusiasm is the mother of effort, and without it nothing great was ever achieved," zei R.W. Emerson. En zo ziet Femke het ook. Ze denkt graag met je mee en is een echte aanpakker. Iedere uitdaging pakt ze vol enthousiasme aan.