Dit is Bernou Ozinga

Ervaring

Welcome to The Village - oprichter / festivalcoördinator / DORP

Bij Welcome to The Village was ik directielid, ik leidde de productie en het programmateam. Meest trots ben ik op het innovatieproject DORP.

De Nacht van Kunst & Wetenschap Groningen - Mede-projectleider en programmeur

Ik heb het festival vanaf ontstaan mede-ontwikkeld en vier jaar de coördinatie gedaan met ieder jaar een nieuw geworven talententeam.

OZI agency - eigen baas

Te gek om als eigen baas zoveel mooie projecten met allerlei organisaties te kunnen doen. Een paar krenten:

  • Strategie en community Leen een Fries (en deelnemer)
  • Programmacoordinatie opening Afsluitdijk Wadden Center
  • Advies Waddenvereniging publieksprogramma
  • Adviseur duurzaamheidsprogramma bij Grow Festival Almere
  • Programma-advies bij De Nacht van Kunst & Kennis Leiden
  • Ontwikkeling marketingactiviteiten Te Joure

Informatie

Heb je advies nodig bij het maken van concepten of programma? Zoek je creativiteit of een frisse wind op strategisch gebied? Zoek je iemand die een jong of onervaren werknemer/team kan coachen?

Dan heb je aan Bernou een goede.

Bernou is afgestudeerd psycholoog maar volgde haar passie in het organiseren van culturele evenementen. Ze vindt het fantastisch om die ervaringen in te zetten om maatschappelijke/culturele organisaties en bedrijven te adviseren. Ze weet hoe ze een community moet betrekken, kan goed communiceren met mensen op allerlei niveaus en is een echte teamplayer. Hoe groter de uitdaging, hoe groter haar drive om een oplossing te vinden. Ze vindt het te gek om tijdelijk nieuwe energie in een project te krijgen of om (tijdelijk) een onervaren team te coachen. Ze heeft allround ervaring in creatief programma maken, community management, organisatie en projectmanagement.

Bernou is verder dol met haar hond Dona en ze kijkt graag vogels.

Referentie Waddenvereniging (februari 2018): ‘Heel inspirerend, onze ‘sessie’, met vele parallellen met een goede sessie bij een psycholoog: Ik krijg er energie van en zie vele haalbare mogelijkheden.’