Dit is Berber van der Zee

Ervaring

Gemeente Harlingen - Illustrator en ontwerper

Voor het interne HRM-team is er een infographic ontwikkeld waar op een heldere wijze weergegeven wordt wat HRM te bieden heeft en waar hun gezamenlijke krachten liggen.

Jeugdhulp Friesland - Illustrator en ontwerper

Het ontwikkelen van een illustratieve tool die gebruikt wordt bij diverse functioneringsgesprekken. Ook wel het Huis van Werkvermogen genoemd.

Berber van der Zee - Freelance ontwerper

www.berbervanderzee.nl

Informatie

Terwijl haar vriendinnen zich druk maakten over eerste vriendjes, make-up en uitgaan, was Berber vaak te vinden achter haar vertrouwde computer. De Adobe pakketten heeft ze zichzelf aangeleerd door diverse tutorials te volgen. En de skill om mooi te kunnen illusteren heeft ze te danken aan een kunstzinnige familie. Wanneer de computer niet aanstond was ze te vinden op het voetbalveld. Hier werden haar inzet, wilskracht en doorzettingvermogen gevoed. Gooi daar nog een dosis perfectionisme bij, een aantal creatieve studies en een brein wat een visuele oplossing zoekt en je hebt Berber.

Dagelijks houdt Berber de trends en ontwikkelingen omtrent design en social media in de gaten zodat ze dit kan toepassen in haar werk. Haar werkzaamheden bestaan uit: branding en (web)design, (digitaal) illustreren, GIF-animaties, content creatie en influencer marketing. Door deze mix ontstaat er altijd een product of dienst die aansluit bij de juiste doelgroep.