Dit is Berber van den Brink

Ervaring

Historisch Centrum Leeuwarden - Ontwerp en Art Direction

Tentoonstellings Liwwadders, Lân fan taal, Historisch Centrum Leeuwarden.

OSG Sevenwolden - illustrator en grafisch ontwerper

Jaarverslag OSG Sevenwolden

Informatie

Berber werkt al meer dan 10 jaar als zelfstandig illustrator en grafisch ontwerper. Na diverse opdrachten op het gebied van branding, campagnes, webdesign en het ontwerpen van tentoonstellingen, ontdekte ze dat ze het meest gepassioneerd is over illustratief ontwerp. Hier komen al haar interesses samen; het conceptuele deel, het werken met verschillende materialen, de combinatie van digitale en analoge technieken, storytelling en magie.

Ze maakt zowel werk in opdracht als vrij werk. Ze houdt van kunst, maar niet van steeds hetzelfde kunstje en daarom probeert ze zichzelf steeds uit te dagen en verder te brengen naar een hoger niveau. Dat is ook fijn voor opdrachtgevers die niet dertien in een dozijn willen zijn. Origineel en creatief werk, maar altijd op basis van een gedegen briefing.

Ze maakt illustraties (en ontwerp) voor diverse toepassingen zoals: educatief materiaal, (kinder)boeken, posters, verpakkingen, campagnes, tentoonstellingen, muurprints, games en apps, patronen voor textiel, tijdschriften, publicaties en meer.