Dit is Arnold Nouta

Ervaring

Sachi Miagi – Hairwashers District (VHDG, 2017) - Concepter / Camera / Montage

Ik mocht op Welcome to The Village de Kunstenares Sachi Miachi uitlichten in een video item, waarbij ik op gevoel, zelf de bijpassende montage-stijl en beeldkeuze heb gekozen.

Videoclip Katie Koss – “You Got Me”. 2017 - Concepter / Montage / Kleurbewerking

Voor dit project heb ik een denkbeeldige wereld geschapen in de ecokathedraal te Mildam, waarbij Obsessie het kernwoord was.

48 Hour Film Project Leeuwarden 2016 - Concepter / Camera / Montage

Met een cool team een korte film gemaakt over een mens in gevecht met zichzelf, waarbij alle aspecten van filmmaken in een rush van 48 uur aan me voorbij trok.

Informatie

Je bent bij Arnold aan het goede adres als je op zoek bent naar een zelf-regisserende cameraman en fotograaf die (in overleg met de opdrachtgever) een stijl- en belevings-wereld creëert met gebruik van beeld en geluid, en de essentie van het onderwerp in een diepere laag meegeeft aan de kijker doormiddel van een gelikte montage.

Arnold is een gevoelsmens, die vooral in beelden denkt. Hij heeft een passie om schoonheid of een onderwerp op een originele manier te vangen in beeld. Waarbij originaliteit, spontaniteit, beeldspraak, mysterie, droomwerelden en humor een rode draad vormen in zijn conceptueel denken. En waarbij de concepten zich later terug laten zien in originele beeldspraak.

Stichting VHDG cureert: Sachi Miyachi op Welcome to the Village

Hairwasher District by Sachi Miyachi- The aftermovie! Tijdens Welcome to The Village cureerde Stichting VHDG 'Hairwasher District', een tijdelijke en duurzame haarsalon. Met deze installatie creëert Miyachi een plek waar, door de vreemde omgeving voor een wasbeurt, alle zintuigen tegelijk worden geprikkeld. Video door Nouta Video

Geplaatst door Stichting VHDG op woensdag 9 augustus 2017