Dit is Annemarie Lindeboom

Ervaring

Leeuwarder Courant - Vlogger

Voor de LC het concept Dicht bij LF2018 bedacht, en uitgevoerd. Wekelijkse vlog over zaken die je niet in het hoofdprogramma van Culturele Hoofdstad ziet. Vanaf januari 2018 tot heden. Te vinden op LC.nl

BabyPlanet - Bolle Buiken Blog

Het concept: 4 stellen, in 4 verschillende stadia van de zwangerschap, negen maanden lang volgen. Elk stel vertelt maandelijks over hun ontwikkelingen, waardoor er wekelijks een blog online gezet kan worden. Concept en uitwerking gedaan. Vanaf maart 2017 tot januari 2018.

Suksawat - Redactie en herlancering

Verantwoordelijk voor de journalistieke invulling, de lachwekkende content, de onderzoeken en eventuele acties die we hieraan verbinden, en de kansen die op deze nieuwe markt van NDC mediagroep liggen optimaal te benutten. Vanaf januari 2016 tot november 2017.

Informatie

Annemarie is een verhalenverteller in hart en nieren. En hoe ze dit verhaal vertelt, hangt helemaal van af wat past bij jou. Dit maakt dat ze een crossmediale speler is, die snel kan schakelen en ook niet bang is om de leiding op zich te nemen.

Haar drijfveer is een constante nieuwsgierigheid. Hierdoor zoekt ze iedere keer een grens op van het vertellen van jouw verhaal. Een nieuwe manier van schrijven of contentmarketing, een gekke actie, een grootse campagne of juist een passend event, het kan allemaal. Daarnaast is ook die nieuwsgierigheid wat haar constant drijft om verhalen te blijven vertellen. Dit is ook te zien in haar opdrachtgevers.

En bovendien: door haar nieuwsgierigheid leert ze heel veel mensen kennen. Daarom is Annemarie ook een handige speler in de kunst-, cultuur- en mediawereld. Iemand die snel verbindingen kan leggen met diverse netwerken: van politiek tot krakers, van bestuur tot dragqueens, van ondernemers tot kunstenaars, en alles daar tussen in.