Dit is Anne-Marijn van Rooij

Ervaring

De Linkse Mannen - De Linkse Mannen lossen het op

Voor talkshow "De Linkse Mannen lossen het op" verzorgde Anne-Marijn een passende huisstijl, bestaande uit een logo, campagnebeeld, social media uitingen en een vast posterstramien dat voor elke aflevering makkelijk aangepast kan worden.

Rijksuniversiteit Groningen - RUG Summer & Winter Schools

Voor de Summer & Winter Schools van de Rijksuniversiteit Groningen bedacht Anne-Marijn een eigen visuele identiteit die voldoet aan de huisstijl regels van de RUG. Deze identiteit voerde ze door in alle communicatie-uitingen die ze tot op heden netjes waarborgt en onderhoudt.

Platform Gras - Dagposterbouwkwartet

Voor de Dag van de Architectuur bedacht Anne-Marijn het concept, illustreerde 20 Groningse gebouwen en bracht deze grafisch samen tot een 5-delige posterset die zowel als kwartetspel of als bouwpakket gebruikt kan worden.

Informatie

Anne-Marijn voelt precies aan wat nodig is om een ontwerp- of illustratieklus te klaren. Ze beheerst het ambacht en neemt niet snel genoegen met een ‘snelle oplossing’. Stel je Anne-Marijn een vraag, dan is de kans groot dat je een beter antwoord terugkrijgt. Van zo’n antwoord wordt ze zelf blij en zeker ook haar opdrachtgevers. En daar wordt Anne-Marijn dan weer heel blij van.

Anne-Marijn ontwerpt alles wat los en vast zit: huisstijlen, uitnodigingen, boekontwerpen, verpakkingen, websites, jaarverslagen, proefschriften en relatiegeschenken. Wil je echt het onderste uit de kan? Geef haar dan de vrijheid om creatief te zijn.