Dit is Yael Water

Ervaring

Leeuwarden-Fryslân 2018 - Freelance copywriter

Als tekstschrijver was Yael in en bij 2018 verantwoordelijk voor de DURF-pagina die in alle weekbladen van NDC mediagroep verscheen (branded content). Daarnaast schreef ze teksten voor de nieuwsbrief, diverse (inter)nationale media en hielp ze het social mediateam met het creëren van content.

Bureau Maalstroom - Freelance communicatiespecialist

Bij Bureau Maalstroom was Yael verantwoordelijk voor de communicatie van het culturele landschapsproject Leven onder aan de dijk van Sense of Place. Hierbij hield ze zich onder andere bezig met het schrijven van persberichten, teksten voor websites, content management en het creëren van social media posts.

Farmhouse TV & Film (2016-2018) - Line-producer

Voor de documentaireserie Wine Masters heb ik de research, het casten van en het contact met de internationaal betrokkenen, de planning en logistiek voor mijn rekening genomen. Daarnaast de website en social media van content voorzien en internationale persberichten geschreven.

Informatie

Yael vertelt verhalen met een positieve en creatieve insteek. Het is haar taak om jouw boodschap zo helder en effectief mogelijk over te brengen. In woord en beeld. Online en offline. Zakelijk en informeel.

Ervaring in interviewen, het schrijven van teksten voor websites, persberichten, scripts, reviews en blogs. Ook casting, productie en planning zijn haar niet onbekend.