Flitswebinar #5: je geldzaken managen met Bureau Maanstof

Zakelijke zaken moeilijk? Niet met de life hacks (en een stukje expertise) van Bureau Maanstof! Stephanie Kemper, mede-eigenaar van Maanstof, flitst ons langs herkenbare ‘struggles’ in het managen van je geldzaken en vertelt aan de hand van mooie anekdotes dat het allemaal niet zo stoffig hoeft te zijn. Ook belooft ze handige tips en kondigt de hipster-takeover van de koopzegel aan. Jaja. En vergeet je je fietskilometers niet? Met na afloop volop ruimte voor vragen!

Dit flitswebinar is op 2 juli om 19:30 uur te volgen via Zoom, alleen voor leden. Meld je vooral even aan via mooi@mooiedingenmakers.nl! Ben je een creatieve ZZP in Noord-Nederland? Dan kan je ook lid worden

Bureau Maanstof is een zakelijk adviesbureau, verantwoordelijk voor onder andere controlling en administratie bij organisaties als Welcome to The Village, Innofest en Explore the North. Leden van Mooiedingenmakers kunnen ook bij Maanstof terecht voor een gratis zakelijk inloopspreekuur. 

Dit flitswebinar is de laatste voor de zomer. In september gaat het programma weer van start. Hier het event op Facebook.