Boek nu je spreekuurtje met zakelijk adviseurs

Van bonnetjesdoosproblemen tot strategisch sparren over je eenmanszaak: juist nu is het belangrijk om te weten hoe je er zakelijk voor staat. Daarom is het nu voor leden van Mooiedingenmakers mogelijk om een zakelijk spreekuur te boeken bij onze kersverse partner Bureau Maanstof. Maanstof geeft advies en doet financiële administratie, controlling en boekhouding van verschillende organisaties in de creatieve sectoren. Dit spreekuur is nu nog alleen voor leden van Mooiedingenmakers beschikbaar. Lid worden? Dat is eenvoudig, goedkoop, levert je aardig wat op en je draagt ook nog eens bij aan een sterkere creatieve industrie. Hier vind je alle info

Bureau Maanstof over Bureau Maanstof 

Hoi, wij zijn Wouter, Desiré en Stephanie van Bureau Maanstof. Wij doen de financiële administratie, controlling en boekhouding van verschillende organisaties zoals Welcome to The Village, Explore the North en Innofest. Wij zijn zelf ook zzp’ers en een dik jaar geleden samen als VOF Bureau Maanstof begonnen, vanuit onze ervaring op financieel-organisatorisch gebied.

Voor veel van ons/jullie is deze tijd onzeker, onvoorspelbaar en bedreigend voor het voortbestaan van je bedrijf. Als zzp’er moet je vaak je zaken alleen bedenken en alles komt op jouw schouders terecht. Wil je daarom eens met iemand sparren, heb je zakelijke vragen of wil je iets anders (zakelijks) delen? Wij willen je graag helpen waar dat mogelijk is. 

Maak je bijvoorbeeld gebruik van alle regelingen die er nu zijn en wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Haal je alles uit je aangifte inkomstenbelasting van vorig jaar, geef je bijvoorbeeld wel alle kosten op die je mag opvoeren (tip van Steph: vergeet je fietskilometers niet)? Is dit de tijd om je administratie eens goed op te ruimen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan snel aan! 

Aanmelden kan via mooi@mooiedingenmakers.nl. Stay safe!