Dit is Esther Jansen

Ervaring

De Lawei - Assistent projectcoördinator Theaterkijkers

Theaterkijkers is een initiatief waarbij een groep jongeren maandelijks één of meerdere theatervoorstellingen bezoekt en hierover hun mening geeft. Esther is verantwoordelijk voor de communicatie met zowel de jongeren als de theatergezelschappen en het verzamelen van de recensies.

Podium Asteriks - Vrijwilligerscoördinator

Ze inventariseert de behoeften en wensen van de vrijwilligers en kijkt naar de verschillende kwaliteiten die zij bezitten. Daarnaast zorgt ze ervoor dat er naar ieders behoefte functies uitgeoefend worden bij Asteriks.

Pop Up Your Talent - Eigenaar

Vanuit Pop Up Your Talent geeft Esther workshops omtrent talentontwikkeling met als doel het binden van talenten binnen een team.

Informatie

Als je samen gaat werken met Esther krijg je een enthousiaste teamspeler met een realistische kijk op zaken. Communicatief is ze zowel op papier als in gesprek sterk. In februari 2017 heeft ze de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming afgerond. Ondanks het feit dat alle clichés van deze opleiding ook bij Esther grotendeels waar zijn en ze erg creatief is en houdt van het organiseren van activiteiten, straalt ze ook een bepaalde rust uit wat een positieve bijdrage levert aan het goed kunnen omgaan met mensen.

Omdat Esther het belangrijk vindt dat mensen in hun kracht worden gezet, is ze na haar afstuderen begonnen met het geven van workshops talentontwikkeling. Ook heeft ze zich onlangs als vrijwilligerscoördinator aangesloten bij het Asteriks team waar zij haar kennis van talentontwikkeling ook graag wil inzetten bij het coördineren van de vrijwilligers. Verder is ze thuis in cultureel Leeuwarden en staat ze te popelen om hier nog meer in te kunnen betekenen.